2012. április 3., kedd

A gyógyulás útja

eléggé rögös.
Lili elég szépen heveri kifele a torokgyulladást.
De sajna a gyulladás ráhúzódott a szájára (ínyére), minek következtében nem nagyon evett az elmúlt napokban.
Viszont kaptunk valami csoda kencét (egyet belülre a szájába egyet kívülre ). Kívül is kenni kell mert az aktív nyáladzásnak köszönhetően a szája is kiütéses lett körbe.
Valami kis piros löttyöt kell kívülre kenni, amitől úgy néz ki mint egy vámpír csajszi. :-)))

Viszont innen is üzenem a szakmailag nagyon rátermett gyógyszerésznőnek, hogy igenis letudja a nyála oldani a piros lötyit, és meg is fogja a ruhát.
(ezt kicsi indulattal mondom, mert mikor kérdeztem , azt mondta, hogy áááá nem oldja a nyál. ja persze. )
Na majd ha arra járok azért majd megmondom neki, (jó kicsit kisebb indulattal), hogy ne palizzon már be egy másik első gyerekes anyukát is a hülyeségeivel. (és még csak nem is ez volt az első ilyen esete)

Na jó én is bevallom a balekságom: Mikor kiadta a két üveg ECSETELŐ lötyit , én csak nézek, hogy na jó de mégis a két üvegcse magában mitől lesz ecsetelő??? Mi a f@nével ecseteljek, ő meg rám néz ( röhögve) , hogy hát fültisztítóval. :-))) ha-ha , na mégis honnan tudnám????? Jó kis vörös fejjel távoztam onnan.
Ami otthon még tovább növekedett, mikor a szépen felkenegetett lötyi 5 perc nyáltenger után a nyakában kötött ki Lilinek. 2 hét betegeskedés után szerencsére gyógyultnak nyilvánították!